Brave Recruitment - Recruiters in arbeidsbemiddeling

Brave Recruitment oplossingen voor opdrachtgevers

Of jouw organisatie nu wil groeien, tijdelijke capaciteit zoekt of juist het recruitment team wil trainen of coachen om nog beter te worden, alles kan!

BRAVE RECRUITMENT

Standaard oplossingen voor je onderneming

De standaard smaakjes staan hieronder uitgelegd, wil jij liever een out of the box oplossing? Neem dan contact op, wij gaan het gesprek graag aan!

Werving & selectie
Interim
ZZP oplossingen
Recruitment trainingen

Brave recruitment
Brave recruitment

BRAVE OPLOSSINGEN

Werving & selectie

Op zoek naar een nieuwe collega die je direct aan jullie organisatie wil binden maar zelf niet de tijd of middelen hiervoor? Dan is W&S de oplossing voor jouw organisatie. Hoe wij dit aanpakken? In een traject van 6 weken gaan wij voor jullie aan de slag via onderstaande stappen.

Vacature intake

Het start allemaal bij samen dus bij de start van het traject gaan wij eerst het gesprek aan, we gaan dieper in duiken op zowel de organisatie, de vacature als de cultuur. Zodat wij alle informatie hebben om aan de slag te gaan met het schrijven van een wervende vacature en de zoektocht naar een nieuwe collega.

Sourcing

Brave heeft door jarenlange ervaring een groot netwerk van professionals opgebouwd. Wij gaan zowel in als buiten ons netwerk op zoek naar de best passende kandidaat voor jouw vacature.

Screening

Na het beoordelen van het profiel gaan wij telefonisch in gesprek met de kandidaten, wanneer we na deze 1ste screening beide nog enthousiast zijn wordt er een vervolggesprek ingepland waarbij bij dieper ingaan op de kennis, ervaring, competenties en motivatoren van de kandidaat. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten of er een match is, de beste kandidaten stellen wij vervolgens aan jullie voor.

Gesprekken

Na de screening gaan de 1ste gesprekken met jullie ingepland worden, hierin begeleiden wij uiteraard zowel bij het inplannen, de terugkoppelingen als het doorplannen van een eventueel vervolg tot aan de contractondertekening.

Dit alles uiteraard met korte lijnen, dus zonder vertraging in het proces.

Nieuwe collega

Zodra jullie nieuwe collega het contract ondertekend heeft blijven wij op de achtergrond aanwezig, dit om ervoor te zorgen dat er een positieve start is. Ook voor eventuele vragen blijven wij uiteraard bereikbaar.

Ook op zoek naar een nieuwe collega? Neem dan vrijblijvend contact op.

Brave recruitment

BRAVE OPLOSSINGEN

Interim

Elke organisatie vult het liefst alle vacatures zelf in. Het kan echter voorkomen dat er door bijvoorbeeld opschaling, ziekte of zwangerschap behoefte is aan een (tijdelijke) externe oplossing. Het inhuren van een interim professional is in dit soort gevallen een goede oplossing. Het zoeken naar een goede professional en alle administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken, is een tijdrovende klus. Brave neemt deze werkzaamheden volledig over.

Dit mag je verwachten:

 • Brave Recruitment zet kwaliteit op één
 • Brave Recruitment houdt van duidelijke communicatie
 • Brave Recruitment is bereikbaar voor vragen
 • Brave Recruitment berekent geen bemiddelingskosten voor opdrachtgevers

Meer weten? Brave staat klaar met (tijdelijke) interim oplossingen! Heb jij binnen jouw organisatie (tijdelijk) ondersteuning nodig van een recruitment of sales professional? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

BRAVE OPLOSSINGEN

ZZP

Elke organisatie vult het liefst alle vacatures zelf in. Het kan echter voorkomen dat er door bijvoorbeeld opschaling, ziekte of (preventief) onderhoud behoefte is aan een (tijdelijke) externe oplossing. Het inhuren van een technisch professional op zzp basis is in dit soort gevallen een goede oplossing. Het zoeken naar een goede techneut en alle administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken, is een tijdrovende klus. Brave neemt deze werkzaamheden volledig over.

Dit mag je verwachten:

 • Brave Recruitment zet kwaliteit op één
 • Brave Recruitment houdt van duidelijke communicatie
 • Brave Recruitment is bereikbaar voor vragen
 • Brave Recruitment berekent geen bemiddelingskosten voor opdrachtgevers

Meer weten? Brave staat klaar met zzp oplossingen! Heb jij binnen jouw organisatie (tijdelijk) ondersteuning nodig van uitvoerende technici of een engineering professional? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

Brave Recruitment

RECRUITMENT TRAININGEN

Wij bieden vanuit onze expertise diverse trainingen aan, denk hierbij aan:

 • Basis trainingen voor recruiters
 • LinkedIn basis training
 • LinkedIn recruiter training (hierbij is het van belang dat er gewerkt wordt met een RPS seat)
 • Personal branding
 • Employer branding

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen, elke training blijft namelijk maatwerk en wij kijken graag samen wat voor jullie de best passende training is!

Scroll naar boven