Werving & selectie

Werving & selectie

Op zoek naar een nieuwe collega die je direct aan jullie organisatie wil binden maar zelf niet de tijd of middelen hiervoor? Dan is W&S de oplossing voor jouw organisatie. Hoe wij dit aanpakken? In een traject van 6 weken gaan wij voor jullie aan de slag via onderstaande stappen.

Vacature intake

Het start allemaal bij samen dus bij de start van het traject gaan wij eerst het gesprek aan, we gaan dieper in duiken op zowel de organisatie, de vacature als de cultuur. Zodat wij alle informatie hebben om aan de slag te gaan met het schrijven van een wervende vacature en de zoektocht naar een nieuwe collega.

Sourcing

Brave heeft door jarenlange ervaring een groot netwerk van professionals opgebouwd. Wij gaan zowel in als buiten ons netwerk op zoek naar de best passende kandidaat voor jouw vacature.

Screening

Na het beoordelen van het profiel gaan wij telefonisch in gesprek met de kandidaten, wanneer we na deze 1ste screening beide nog enthousiast zijn wordt er een vervolggesprek ingepland waarbij bij dieper ingaan op de kennis, ervaring, competenties en motivatoren van de kandidaat. Door onze ervaring kunnen wij goed inschatten of er een match is, de beste kandidaten stellen wij vervolgens aan jullie voor.

Gesprekken

Na de screening gaan de 1ste gesprekken met jullie ingepland worden, hierin begeleiden wij uiteraard zowel bij het inplannen, de terugkoppelingen als het doorplannen van een eventueel vervolg tot aan de contractondertekening.

Dit alles uiteraard met korte lijnen, dus zonder vertraging in het proces.

Nieuwe collega

Zodra jullie nieuwe collega het contract ondertekend heeft blijven wij op de achtergrond aanwezig, dit om ervoor te zorgen dat er een positieve start is. Ook voor eventuele vragen blijven wij uiteraard bereikbaar.

Ook op zoek naar een nieuwe collega? Neem dan vrijblijvend contact op.

Delen:
Scroll naar boven